Noticias
$parent->name

Primera Marató de Donants de Sang 2.0

“La sang no es pot fabricar, i un dia tu també en pots necessitar”. Aquest és el lema amb el que arrenca la primera Marató de Donants de Sang 2.0 que se celebrarà els propers 11, 12 i 18 de gener a diferents punts de la ciutat de Barcelona.

Aprofitant les tecnologies 2.0, la voluntat del Banc de Sang i Teixits s’ha centrat en estendre el boca-orella de la iniciativa mitjançant les xarxes socials per poder fer partícip a familiars, amics, coneguts, veïns... tothom. Ja sigui a través d’un tuit, d’un like a Facebook, d’un correu electrònic o d’una simple recomanació, qualsevol acció ajuda a difondre aquest missatge solidari, per això, des de Monapart n’hem volgut donar suport.

T’animem a que visitis la web www.maratodonants.cat on podràs reservar hora per programar la teva donació. Si no pots donar sang o sents una profunda repulsió envers les agulles, també t’encoratgem a que ajudis a donar a conèixer el projecte. Si difonem el missatge, estarem compartint també la nostra sang i amb la participació de tots, estarem ajudant al conjunt de la nostra societat.

Segueix la Marató de Donants de Sang 2.0 a Twitter a través del hastag #MaratoDonants i/o a través de la seva fanpage de Facebook.