Noticias
$parent->name

Primer aniversari de Monapart Palma

Na Tete i en Joan, publicista ella, arquitecte ell, volien crear una immobiliària diferent a Palma. Monapart era just el que buscaven, per això van pensar: si el que ens agrada ja existeix, per què crear-ho de cero? Truquem-los. I un matí d’ara fa dos anys van parlar amb el José Luis de Barcelona i li van preguntar: Què hem de fer per obrir una agència Monapart a Palma? El José Luis els va dir: No ho sé. No ens ho hem ni plantejat!

Així va començar la nostra història junts. Un any després d’aquella trucada, Monapart Palma veia la llum i avui compleix el seu primer any de vida. És moment de fer balanços, i tots ells surten positius. Es duet mallorquí ha fet un total de 8 operacions i han superat totes les previsions; en el moment actual, és tot un èxit.

Però el millor, el que hem après junts. Ells a aprendre i moure’s dins del món postimmobiliari, nosaltres a créixer. Ells estan molt contents, i nosaltres encara més, pel camí recorregut i els èxits i riures compartits. I el que està per venir. Per molts anys companys!