Noticias
$parent->name

Monapart Tarragona al Minipop 2019: ja en van tres!

Un any més, i ja en van tres, Monapart Tarragona repetirà espai al festival més monaparter de Tarragona. Enguany és la novena edició del Minipop i el festival estarà dedicat a l’artista japonesa Yayoi Kusama. Tot s'omplirà de punts de colors, espais infinits, carbasses gegants...

Per què participem al Minipop? No sortejarem cap habitatge ni llogarem un pis al primer que ens vingui a veure. El que volem és donar-nos a conèixer al públic Minipop, molt alineat amb la nostra visió com a agència immobiliària. Gent inquieta, on el seu estil de vida comença per estar a gust a casa seva, tenir un habitatge bonic, continua amb l’educació dels fills, amb l’alimentació i a anar a festivals tan guais com aquest: creatiu, diferent, modern, amb empenta, participatiu, que se surt del clixés establerts, i sobre tot, obert a tothom.

El festival continua amb el llistó ben alt: passaran per l’escenari de concerts del Minipop en Quimi Portet, Islàndia nunca quema, Nyandú, Xarim Aresté, el Petit de Cal Eril, Carlos Sadness... i també amb tallers d’alçada com el de les tapes creatives, estampació de bosses, furoshiki o l’art d’embolicar japonès del qual en vam parlar en un post titulat Passa de les bosses de plàstic...

En passades edicions, vam organitzar tallers com “Dibuixa què és per tu una casa bonica” o “Decora amb washi-tapes un niu de colibrí”? Si ens veniu a veure al nostre espai de Monapart Tarragona als pop-up stores, enguany farem un taller inspirat en l'artista Yayoi Kusama, i la canalla enganxarà gomets de colors en un fanalet de paper blanc que s’emportaran a casa per decorar la seva habitació. 

I mentre els nens fan la seva obra d’art, els pares podran xerrar amb nosaltres i participar en el sorteig d’una mítica peça de disseny infantil dels arquitectes Ray i Charles Eames: el tamboret elefant! Un clàssic de totes les edicions!

Elephant Eames

Monaparters de la zona de Tarragona, ens trobareu els propers 31 de maig, 1 i 2 de juny a la zona de pop-up stores del recinte Minipop, hi esteu tots convidats!

*     *     *

Lectures complementàries:

Monapart Tarragona se'n va de festival al Minipop 2017

Repetim Minipop!

Albert Chiva Delegado Protección Datos Monapart

Albert Chiva

Delegado de Protección de Datos

Servicios centrales