Vull vendre / llogar

Responem en 24/48h. SEMPRE.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Pis recent reformat amb terrasses i d'alta eficiència energètica al centre de Girona

Venut

  • 375.000€Compra
  • 140m24 habitacions2 banys
  • Gran Via Jaume I 67, Centre.Girona

Més enllà de les prestacions

Em trobo a la terrassa de dalt, la de l´estudi. Observo al meu voltant i me n´adono que ningú em veu, m´hi sento recollida. Ràpidament m´imagino que algun afortunat de ben segur hi farà sopars d´estiu a la fresca. A la tarima del terra encara hi ha gotes d´aigua de la pluja d´ahir, però aquest sol que tinc al damunt aviat farà feina… De fet, en farà força de feina, perquè també escalfarà l´aigua calenta d´aquest habitatge que podem anomenar “sostenible”.

De vegades ens perdem dins aquest món tan lleugerament anomenat “eco”, amb moltes etiquetes, títols i reclams publicitaris, però... i l´autèntica sostenibilitat? Aquesta, és la que no en té prou aconseguint “una lletra” per la qüestió mediambiental. Aplicar les solucions constructives i la tecnologia que tenim a l´abast per reduir la despesa energètica és el mínim que s´hauria de tenir en compte per ser sostenible. Però... i el tema econòmic? I el social? Cal anar més enllà per ser “autèntic”…

Què tal si en lloc d´anar ocupant territori ens dediquem a recuperar edificis antics? Potser tot comença aquí… I les persones? Els propietaris d´un edifici vell que no saben què fer-ne... els futurs compradors que busquen un habitatge bonic, al centre de la ciutat, que també sigui sostenible però que tingui un preu assequible… és possible ajudar-los? Trobar la fórmula perquè tothom quedi satisfet no ha de ser gens fàcil… però és possible! I aquest habitatge n'és una bona mostra. Ha de ser gratificant formar part d´aquest engranatge essent el destinatari final.

Des del menjador miro a fora i veig la Plaça del Mercat, amb la gent amunt i avall; observo l´espai de la cuina i el trobo bonic, agradable amb el sol a dins, però em passejo pel pis i inclús entrar al bany és agradable … i és que encara hi ha un altre valor afegit, que no té a veure amb tot això que deia però que es nota ràpidament: aquest habitatge és el resultat del treball curós fet per a persones que estimen el què fan.

L'habitatge

  • 375.000€
  • Pis
  • 140m2
  • 4 habitacions
  • 2 banys
  • Certificat d'eficiència energètica
    A
  • Balcó
  • Terrassa
  • Pati
  • Calefacció
  • Armaris encastats
  • No moblat
  • A estrenar

L'edifici

  • Ascensor
  • Traster

Has de saber...

  • El pis es troba dins un edifici rehabilitat recentment en la seva totalitat.
  • La situació és privilegiada perquè es troba en una de les avingudes principals del centre, just al costat del Mercat del Lleó i la Generalitat, i amb tots els serveis i transport públic a quatre passes.
  • El pis té el seu programa complet a la planta primera, però com a  annexes, compta amb un estudi a la planta coberta (14.54 m2) amb una terrassa (20.72m2) i un traster a la planta soterrani (9.01m2).
  • La rehabilitació contempla els paràmetres més exigents d´eficiència energètica (qualificació energètica “A”): aïllaments en tots els tancaments, climatització per aerotèrmia d´alta eficiència, amb terra radiant i reforç de fancoils, qualitat de l´aire interior controlada amb sensors de CO2, aigua calenta per energia solar al 100%…
  • La zona de dia té sortida al balcó de la façana principal, amb les vistes de la plaça del Mercat, l´ambient de l´avinguda i el sol durant tot el dia (orientació sud-oest). La zona de nit s´organitza entorn als dos patis interiors, amb habitacions tranquil.les i la llum més indirecta que entra pels patis.
  • Els acabats són d´alta qualitat, amb detalls d´il.luminació molt curosos.
  • El rentador té sortida a la terrassa privada dins el pati de llums, per a ús exclusiu.

És especial per...

  • L´espai annex que té l´habitatge a la planta coberta és molt interessant, ja que està connectat amb la terrassa per les seves grans obertures. Tant podria ser un espai de treball, una zona de jocs infantil, un racó de relax,… és aquell espai que qualsevol membre de la família voldria tenir en exclusiva…
  • Aquesta terrassa de l´estudi té unes mides generoses però dóna una sensació de recolliment: s´hi veu un bon  tros de cel a sobre però no hi arriben les vistes dels edificis veïns.
  • L´espai de la sala-menjador-cuina és d´una gran amplitud, diàfan i molt lluminós.
  • La llum que entra pels patis és especial, ja que canvia segons el moment del dia i això s´aprecia dins les habitacions.
  • El fet més especial és pensar que un es troba dins un edifici antic, amb la seva càrrega històrica, i que s´ha recuperat de la millor manera possible, és a dir, amb criteris reals d´eficiència i sostenibilitat.

Gran Via Jaume I 67, Centre.Girona

 

Transport públic

Estació tren / AVE / bus a 7 minuts caminant.

A 1 - 2 minuts caminant: busos L1, L2, L5, L6, L7, L8, L11.

 

Vols més informació o concertar una visita?

 

Pregunta al nostre assessor

Tens cap pregunta?

Et respondrem en menys de 24 h